0548-366715 info@goedkoopstebelastingaangifte.nl
Disclaimer

Disclaimer

e op deze website getoonde informatie wordt door Goedkoopste Belastingaangifte met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Goedkoopste Belastingaangifte aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel Goedkoopste Belastingaangifte alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Goedkoopste Belastingaangifte.nl niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Goedkoopste Belastingaangifte worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Goedkoopste Belastingaangifte uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Goedkoopste Belastingaangifte worden onderhouden wordt afgewezen.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

Hulp nodig? Chat met onze medewerker